Search
Vi gjør mye selv, men der andre er bedre enn oss har vi hentet inn partnere som vi har samarbeidet med i mange år. Dette gjelder bl.a. 3D, selgertrening og produksjon av messestand.
 

Partnere

Euro Business School

Euro Business School hjelper salgs- og serviceorganisasjoner å realisere sitt fulle potensiale ved hjelp av virksomhetens eksisterende ressurser. De er Norges ledende konsulentselskap innen salgs- og serviceutvikling, og består av tre virksomhetsområder:

•Skreddersydde kurs- og utviklingsprogrammer
•Prestasjonsutvikling og -måling
•EBS 24-7 kompetanseportal for interaktiv læring

Euro Business School teller 32 ansatte, hvorav 20 er konsulenter, spesialisert på ulike fagområder. Det finnes knapt én utfordring innen salg eller salgsledelse som er ukjent for dem. Euro Business School har trent og motivert selgere og selgerledere siden 1988 og hatt flere 100 000 deltakere på kurs. Flere av Norges ledende bedrifter er blant deres                                                                                                              oppdragsgivere.

Hvordan kommunisere og selge på en messestand?

Euro Business School har både dyp faglig kompetanse og praktisk erfaring med trening av leverandører og bedrifter som skal betjene ulike messestands. De typiske fallgruvene er at medarbeiderne på messestands enten er alt for passiv eller alt for “pushy” i forhold til besøkende og passerende kunder. Euro Business School kan trene og forberede deres medarbeidere slik at de er optimalt forberedt og trent til å ivareta og kommunisere med kunder og besøkende på best mulig måte, og har ulike “treningspakker” for nettopp dette.
 
Gå til websiden: www.ebs.no
NAGELLd
NAGELLd AS spesialiserer seg på visualisering og animasjon innen fiskeoppdrett, shipping, olje & gass, teknisk og mekanisk industri. Vi arbeider også med gründerbedrifter med presentasjonsbehov opp mot investorer, leverandører og potensielle kunder.
 
Vi har lang erfaring med å levere filmer og illustrasjoner som skal passe til mange ulike land og kulturer over hele verden. Våre kunder har kontorer i alle verdensdeler så det er viktig at filmene og illustrasjonene vi leverer kommuniserer i det markedet de er ment for. Vi leverer i alle kjente digitale format så som DVD, Blu-Ray, iPhone, iPAD og PC-datafiler.
 
Vi har bakgrunn fra bransjer som shipping, olje & gass, dataprogrammering, digital design, opplæring, teknisk tegning, markedsføring og 3D modellering. Vi har jobbet med digital design siden 1984 og data-animasjon siden 1991.
 
Gå til websiden: http://www.nagelld.no
Konsept
Konsept består av 6 medarbeidere som har kompetanse innen ulike formidlingsformer med hovedvekt på messer og utstillinger. Konsept prosjekterer og gjennomfører messestands i inn- og utland. I tett samarbeid med kundene finner de den beste løsningen og kan vise til en rekke vellykkede oppdrag.
 
Gjennom mange års erfaring har de knyttet til seg et omfattende nettverk av samarbeidspartnere og leverandører. Konsept tar ansvar for hele eller deler av prosjektet. De følger opp arrangør og holder seg oppdatert på gjeldene regler og forskrifter hos arrangør.
 
Gå til websiden: http://www.konsept.no 

KONTAKT OSS

Tel: 55 27 30 40
Email: messe@digitroll.no

FØLG DIGITROLL

Twitter Facebook LinkedIn YouTube Instagram

NYHETSBREV

LAST NED BROSJYRE

Brochure