Search

Digitroll Messe - Moduler

Vil du skille deg positivt ut fra alle andre? Vi i Digitroll hjelper deg med utforming og design av messestand.

Design av messestand er en oppgave som krever forståelse for kommunikasjon og design gjennom flere plattformer. Grafisk design, 3D animasjon eller video, design på digitale flater og interiørdesign. Våre konsulenter har yrkeserfaring fra flere bransjer, og har øye for det praktiske. Våre samarbeidspartnere har utviklet og produsert 100- vis av messestands.
Brosjyrer, "give- ways", visittkort, profilklær m.m. Vi utformer alt grafisk materiell til din messestand.   
 
Vi tenker helhet i markedsmiksen. Markedskommunikasjonen på digitale flater, på epost og papir må kommunisere det samme.
 
Profil og uttrykk på papir er fremdeles viktig, også på messestanden. Digitrolls styrke er å designe kampanjer som mikser budskap på f.eks. "give- aways" til kunderegistreringer på nett. Det du ønsker er en lead, et navn, en konvertering. Eksempel er egendesignede vannflasker med QR- kode til CV- registrering på nett for kunde Head Energy.
Nettsider eller nettbutikk til messen eller nye for hele selskapet. Vi kan alt om web.

Kampanjenettsider kun for messearrangementet eller nye nettsider for årene som kommer. Landingssider for aktiviteter før, under eller for oppfølging etter messen. Vi har løsningene, vi har kompetanse til din rådighet.
 
Vi leverte vår første webløsning i 1999 og det er blitt noen tusen oppdrag de siste 14 årene. Fra merkevarebyggende nettsider til avanserte nettbutikker som omsetter for 100 millioner eller mer. Vi har hele referanselisten.
 
Adwords eller annonsering i fagtidsskrift? Det gjelder å bruke pengene der de gir mest avkastning.  Vi hjelper deg.
 
Nøkkelordannonsering på Google eller andre søkemotorer? Hvordan skal du utforme adwordskampanjen, hvordan skal du måle den? Digitroll har søkemotor og adwords ekspertise som kan øke treffsikkerheten til din kampanje før, under og etter messen.
 
Vår grafiske avdeling utformer annonser til bransjebladet eller dagspressen, fra ord til design.
Vi utvikler sosiale medier aktiviteter som sprer budskapet på Facebook, LinkedIn, Twitter og blogg.

Det viktigste arbeidet skjer før messen, og her kan sosiale medier spille en viktig rolle for å engasjere kundene til å møte opp på din messestand. Bruk av Facebook med konkurranser før og under messen skaper oppmerksomhet og besøk til messestanden. Bruk av Facebook etter messen for å be om tilbakemelding fra kundene om din prestasjon under messen sikrer oppfølgingen. Virkningsfulle funksjoner som Fanbooster øker antall "likes" og er en effektiv markedsføringsmetode.
 
Det er også viktig å ha et forent felles markedsbudskap i alle sosiale medier kanaler.
 
 
 
Gode gamle nyhetsbrev på epost er fortsatt viktig. Vi leverer systemer, design og tanken bak.

I president Obamas 1. valgkamp ble sosiale medier nevnt som mye av årsaken til valgseieren, under presidentvalgkampanjen høsten 2012 var det nyhetsbrev på epost som gjorde utslaget. Folk ble engasjert til å registrere seg som velgere via epost. Nyhetsbrev på epost må være en viktig del av aktivitetene du gjør i god tid før messen. Det er din bedrift og messestand kundene skal vite om og oppsøke.  Digitroll har epostsystemene, vi utvikler nyhetsbrev messe- kampanjedesign og kan også bidra med ideskaping for innhold.
Dine ansatte skal glede seg til å stå på messestanden og ønske kundene velkommen.

Du har opplevd det selv, du besøker en messestand og du blir tatt som luft. Gjennom samarbeidspartnertilbyr vi salgs- og presentasjonskurs til dine medarbeidere som skal representere bedriften under messen.
 
Gikk messen bra? Kvalitetskontrollsystem med sjekkliste og avvikshåndtering.

Vi lærer av hva vi gjør. Et kvalitetskontrollsystem hvor du systematiserer oppgavene som skal gjøres før og under messen. Avvikshåndtering i kvalitetssystemet hvor du enkelt legger inn avvik, metode for håndtering og lukking av avviket. Systematisk kvalitetsarbeid for større måloppnåelse til neste messestand.

KONTAKT OSS

Tel: 55 27 30 40
Email: messe@digitroll.no

F├śLG DIGITROLL

Twitter Facebook LinkedIn YouTube Instagram

NYHETSBREV

LAST NED BROSJYRE

Brochure